Ştiri locale

Fitness Tribe Sfântu Gheorghe lansează provocarea „Mișcare pentru sănătate”

După succesul cursei de ciclism de anduranță „Sugás24h”, echipa Fitness Tribe Sfântu Gheorghe lansează acum o nouă provocare, cu scopul de a atrage cât mai multe persoane spre sport, și de a-i îndemna pe locuitorii orașului, și nu numai, să își depășească limitele.

Proiectul „Mișcare pentru sănătate” va fi lansat la începutul lunii mai, și presupune, pentru început, parcurgerea unui plan de antrenament și participarea la 4 workshop-uri pe diferite teme legate de sport, la care vor putea participa toți cei interesați.

La finalul programului, vor putea fi formate echipe de câte 6 persoane, grupurile țintă fiind liceenii, angajatorii din mediul public sau privat, respectiv sportivii amatori, care se vor putea înscrie în provocarea de 6, 12 sau 24 de ore de mișcare continuă, timp în care cel puțin un membru va trebui să alerge sau să meargă pe pista de alergare a Stadionului Municipal, fără întrerupere.

„O să avem un concurs în data de 17 iunie, pe 3 categorii, una pentru elevii de liceu, pentru firme și instituții, deci pentru mediul privat și chiar și pentru cel public, și o să avem o provocare separată pentru echipele independente. Vor fi echipe de 6 persoane care se vor putea înscrie la provocarea de 6, 12, sau 24 de ore, iar în fiecare moment al perioadei alese, întotdeauna trebuie să fie pe pistă cel puțin o persoană din echipă. Cei care vor face cele mai multe ture de stadion vor fi premiați (…) Până la desfășurarea concursului vom avea 4 prezentări, despre anduranță, alimentație, încercăm să aducem filmul documentar La Cota 10.000 al alergătorului Radu Restivan. Prezentările vor fi, probabil, la Casa de Cultură Kónya Ádám, sau la Mikó, în sala de conferințe, să vedem cam care va fi numărul de participanți, încă nu am stabilit locațiile. Vor putea veni și persoane care nu sunt înscrise la acest concurs”, ne-a explicat președintele Asociației Fitness Tribe, Lászlóffy Lóránd.

Înscrierile pentru provocarea „Mișcarea pentru sănătate” vor fi lansate, cel mai probabil, săptămâna viitoare. Lászlóffy Lóránd a mai precizat că și pasionații de ciclism se vor putea înscrie în acest an la o nouă provocare de 24 de ore.

„Pe partea de alergare nu am mai făcut asemenea provocări, am avut pe partea de ciclism – și o să avem și anul acesta – Șugaș24h, o provocare pentru biciclete, cu urcări spre Șugaș Băi”, ne-a mai spus președintele Fitness Tribe.

Programul „Mișcarea pentru sănătate” a fost declarat câștigător în cadrul concursului de proiecte sportive derulat de Primăria Sfântu Gheorghe, obținând o finanțare în valoare de 6.000 de lei pentru organizarea evenimentului. Pe lângă această sumă, firmele și persoanele interesate să susțină noul proiect prin diferite sponsorizări, în vederea premierii participanților, sunt încurajate să ia legătura cu reprezentanții echipei Fitness Tribe.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio