Ştiri locale

Fitness Tribe invită locuitorii din Sfântu Gheorghe la Halloween Run

Echipa de alergători amatori din Sfântu Gheorghe continuă tradiția începută în urmă cu 5 ani, pentru a alunga spiritele rele în noaptea de Halloween. Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Fitness Tribe îi invită pe locuitorii orașului, cu mic, cu mare, să se costumeze de sărbătoare și să participe la o alergare nocturnă în jurul parcului Elisabeta.

Alergarea de Halloween va avea loc marți, de la ora 20:00, punctul de pornire fiind instalația #SEPSI din Piața Libertății.

Publicitate

„De la cei mai mici, până la cei mai experimentați, fie că ești rege pe stadion, fie că ți-ai trezit de curând pofta pentru o viață mai sănătoasă, pune o mască și vino la tradiționala alergare de Halloween! (…) Facem o poză de grup și alergăm câteva ture în jurul parcului, în ritmul nostru. Bem un ceai, servim un fursec… A, și nu uitați să vă colectați ștampila pentru provocarea aniversară”, au transmis reprezentanții Fitness Tribe.

Prima ediţie Halloween Run a fost organizată în 2018, organizatorii preluând ideea de pe un grup de Facebook din Ungaria.

În luna noiembrie, Fitness Tribe împlinește 6 ani de la înființare, ocazie cu care membrii echipei au lansat o provocare aniversară. Pasionații de mișcare în aer liber sunt invitați să colecționeze cât mai multe ștampile pe pliantul realizat cu această ocazie, prin participarea la alergările matinale, iar persoanele care până în data de 15 noiembrie vor acumula cel puțin 6 ștampile, vor fi premiate.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio