Ştiri locale

Fitness Tribe a sărbătorit 4 ani de la primul tricou acordat pentru alergarea de la 6 dimineața

Echipa Fitness Tribe Sfântu Gheorghe a marcat, luni, 4 ani de la acordarea primului tricou în cadrul mișcării „Alergarea la 6 dimineața”. Până în prezent, 123 de persoane au fost recompensate pentru faptul că au ieșit la alergarea matinală timp de 21 de zile consecutive, ducând la bun sfârșit provocarea.

Szőcs Domokos, unul dintre membrii fondatori Fitness Tribe și, totodată, coordonatorul programului, ne-a precizat că în cei 4 ani au fost acordate în total 177 de tricouri cu însemnele echipei, după ce o parte dintre participanți au reușit să finalizeze provocarea de două sau chiar de trei ori.

Publicitate

Mai mult, 20 de persoane au primit cadou geci inscripționate cu sigla Fitness Tribe, după ce au alergat 100 de zile la rând.

„Am serbat 4 ani de la predarea primului tricou, iar de atunci am predat 177 de tricouri unui număr de 123 de persoane. Sunt 34 de persoane care au primit de două ori tricoul, și alte 10 care au primit de 3 ori, deci am avut 3 modele de tricouri pe care le-am acordat. Gecile le-am introdus în 2021, în ianuarie a fost predată prima, după ce unul dintre participanți a avut ideea să facă provocarea timp de 100 de zile”, ne-a explicat Szőcs Domokos.

În prezent, mișcarea „Alergarea la 6 a.m.” adună în fiecare dimineață, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo, circa 15 persoane împărțite în cele două puncte de întâlnire din oraș. Tot luni, unul dintre membrii echipei a marcat 250 de alergări matinale.

„Acum avem două locații: una la Stadionul Municipal, în Simeria, și cea de a doua este la inscripția #Sepsi din parc, așa că oamenii se împart. Unii se adună dimineața la semnul #Sepsi și apoi urcă la Stadion, alții se adună sus, dar în total avem în jur de 10-15 persoane în prezent, în fiecare dimineață. Programul merge în continuare, imediat împlinim 5 ani.

Echipa Fitness Tribe va fi prezentă și în cadrul Zilelor Sportive, care vor avea loc în perioada 23-25 septembrie, la Sfântu Gheorghe.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio