Ştiri

Firmele de lux se bat pe românca noastră

Supermodelul Andreea Diaconu nu are rivală în momentul de faţă în lumea modellingului internaţional, potrivit criticilor de specialitate. Românca de 23 de ani încheie contracte bănoase pe bandă rulantă, pentru cele mai cunoscute case de modă din lume.

Nu mai puţin de 16 mărci faimoase în toată lumea, unele de lux, au încheiat anul acesta contracte de imagine cu frumoasa Andreea Diaconu. Ieri, presa internaţională a prezentat- o pe bucureşteanca de 23 de ani ca fiind noua imagine a casei de modă Ralph Lauren, boşii companiei fiind fascinaţi de naturaleţea româncei şi, ca urmare, au plătit- o cu câteva sute de mii de dolari.

Publicitate

Şi revistele se înghesuie să o includă în paginile lor, celebra Vogue (ediții în diverse țări) prezentând-o constant în pictorialele sale. Doar anul acesta, Andreea şi-a adăugat în portofoliul impresionant 11 coperţi şi pictoriale la cele mai cunoscute reviste din lume.

Cu toate acestea, ea rămâne cu capul pe umeri şi-şi vede de treabă, profesionalismul său fiind lăudat adesea de cei cu care a lucrat. Banii curg şi ei, averea supermodelului – care va defila în curând pentru Victoria’s Secret – fiind estimată la circa trei milioane de dolari.

Publicitate
banner we radio