Sport, Ştiri locale

Final Four-ul Cupei României la baschet feminin se joacă în Arena Sepsi

Federaţia Română de Baschet a decis ca Final Four-ul acestui sezon al Cupei României la baschet feminin să se joace la Sfântu Gheorghe, în Arena Sepsi.

Anunţul a fost făcut de clubul gazdă, Sepsi-SIC: “Clubul nostru va găzdui faza finală a Cupei României în 2022, astfel încât ne vom lupta în fața propriilor fani. Semifinalele vor avea loc pe 26 februarie, Alexandria fiind adversara echipei noastre de șase ori câștigătoare a Cupei, în timp ce, pentru celălalt loc în finală CSM Satu Mare va juca cu Phoenix Constanța. Finala se va disputa pe 27 februarie.”

Publicitate

Clubul din Sfântu Gheorghe a postat şi un mesaj al directorului tehnic Rusz István: “Ne bucurăm că Final Four va fi la Arena Sepsi anul acesta, deoarece este un sentiment fantastic să intri pe teren în fața propriilor fani. Anul trecut, Satu Mare a găzduit evenimentul, dar înainte de aceasta, timp de patru ani la rând, s-a desfășurat la Sfântu Gheorghe. Avem deja suficientă experiență în organizare, deoarece vom găzdui Final Four pentru a șasea oară. Sperăm că situația epidemică se va îmbunătăți până pe 26 februarie, astfel încât să putem juca în fața cât mai multor spectatori. Ne îndreptăm spre a șaptea victorie în cupă, știm că nu va fi ușor, dar vom face tot ce putem pentru a reuși!”

Publicitate
banner we radio