Ştiri locale

„Fii T.A.Re dacă ești din Covasna!” – curs gratuit pentru tinerii antreprenori responsabili din județ

Tinerii din județul Covasna, care își doresc să dezvolte o afacere de succes, sunt așteptați să se înscrie la cursul gratuit pentru dobândirea competențelor antreprenoriale „Fii T.A.Re dacă ești din Covasna – Tineri Antreprenori Responsabili”.

În cadrul cursului care se va desfășura online, în perioada 23-27 noiembrie, vor fi abordate concepte precum: personalitatea întreprinzătorului; formalitățile necesare înființării unei firme; planul de afaceri; tehnici de marketing; elemente de legislație fiscală; surse pentru finanțarea unei afaceri; indicatori financiari; costuri și bugetare; bilanțul, contul de profit și pierderi, calculul de lichidități; dar și lista organizațiilor suport pentru IMM-uri.

Publicitate

„Sesiunile pentru dobândirea competențelor antreprenoriale se vor baza pe metode non-formale, punând accent îndeosebi pe aspectele practice (…) Absolvenții vor obține o adeverință de absolvire a cursului, care atestă parcurgerea programului de formare și menționează noile competențe dezvoltate”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Înscrierile se pot face până în data de 19 noiembrie, completând formularul de pe site-ul: https://forms.gle/QS5otrCqmGq5VC7x5.

Proiectul „Fii T.A.Re dacă ești din Covasna! – Tineri Antreprenori Responsabili” este organizat de Centrul de Proiecte Educaționale și Culturale și cofinanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna.

Certificatul de absolvire obținut la parcurgerea cursului este eliberat de Ministerul Educației și Cercetării și cel al Muncii și Protecției Sociale, fiind recunoscut la nivelul Uniunii Europene.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio