Ştiri locale

Festivalul Povestea din Ajun a ajuns la a 13-a ediţie

Pentru al treisprezecelea an, Povestea din Ajun – Mesés Karácsony continuă la Sfântu Gheorghe, în organizarea Asociaţiei de Tineret Ecou. O echipă de 60 de spiriduşi este pregătită ca în perioada 16-21 decembrie să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în comunitatea locală.

Primul eveniment al festivalului va avea loc în data 16 decembrie – Concert Emeric Imre, unul dintre cei mai mari artiști români ai muzicii folk, cu peste 30 de ani de activitate, mii de concerte și hituri precum „Nebun de Alb”, „Orație de nuntă” sau „Noapte de unul singur”. Concertul va avea loc la Teatrul Andrei Mureșanu, de la ora 19:00, iar biletele costă 15 lei.

Publicitate

Caravana PDA, care va începe pe 17 decembrie, va ajunge la copiii din clasele primare de la şcolile din oraş, unde împreună cu spiriduşii vor confecţiona podoabe, pe care le vor putea păstra, iar o parte din acestea vor fi donate către alţi copii, din medii defavorizate. Finalul Caravanei va consta în vizita la şcolile din Vâlcele și Araci unde, alături de elevii de acolo, se va împodobi bradul de Crăciun cu podoabele donate şi cu cele create alături de aceştia.

De asemenea, pentru că cei mici sunt cei mai încântaţi de venirea Crăciunului, Turneul de colinde în grădiniţe va poposi timp de cinci zile, între 17 și 21 decembrie la șase grădiniţe din oraş, cu câte un concert susţinut în faţa celor mici de către Maria Andraș, ajutată de spiridușii Poveștii din Ajun.

A treisprezecea ediție a festivalului Povestea din Ajun – Mesés Karácsony este organizată cu sprijinul financiar oferit de sponsorul principal Arcon SRL.

Publicitate
Publicitate
banner we radio