Ştiri locale

„Fereastra secretă” – ultima premieră din acest an la Teatrul Andrei Mureşanu

Trupa Teatrului „Andrei Mureșanu” încheie anul 2017 în mod festiv, invitând iubitorii de teatru la un nou spectacol din dramaturgia contemporană. Fereastra secretă, după un text semnat de Stephen King (a cărui celebră ecranizare l-a avut în rol principal pe Johnny Depp) este un spectacol plin de emoție și tensiune, așa cum regizoarea Iris Spiridon ne-a obișnuit deja. O voce specială în peisajul autohton, creatoarea unor spectacole horror și thriller unice, Iris Spiridon ne invită să pătrundem în lumea lui Stephen King și imediat după vizionarea acestui spectacol să ne reîntoarcem atenția către lectură, pentru a descoperi întreaga poveste în amănunt. Spectacolul este recomandat în special tinerilor și sperăm ca prin montarea unor texte celebre să îi determinăm pe aceștia să învețe să se bucure de cărți și să se reaprindă în ei bucuria lecturii.

„Fereastra secretă se deschide în momentul în care un scriitor celebru pierde controlul si se trezește în situația în care una dintre povestirile sale pătrunde din ficțiune în realitate. Teroarea psihologică care se naște de aici nu se poate opri până când acesta nu coboară adânc în interiorul său, ca să descopere care sunt motivele care l-au făcut sa scrie povestea. Cea mai importantă parte a unei povestiri este finalul iar acesta urmează sa fie unul foarte bun. Stephen King ne introduce în universul său tulbure si incitant, de un realism magic, în interiorul căruia trebuie să fim foarte atenți la detalii, la lucrurile ascunse, la ceea ce nu se spune, la puzzle-ul secret. Este un spectacol despre o iubire foarte mare si despre felul în care alegem sa vedem lucrurile în amintire. Iar un indiciu importat ar fi: Gândiți-vă cu atenție în cine v-ați plantat grădinile secrete.” (Iris Spiridon)

Avanpremiera spectacolului va avea loc în data de 21 decembrie 2017, iar premiera în data de 22 decembrie 2017. Ambele reprezentații vor avea loc de la ora 19:00, la sediul Teatrului „Andrei Mureșanu” – Sala Arta.

În distribuția din „Fereastra secretă”, publicul din Sfântu Gheorghe îi va putea urmări pe Liviu Popa, Elena Popa și Ghighi Eftimie. Scenografia este semnată de Bianca și Sabina Veșteman, iar muzica de Petru Damșa.

Biletele costă 15 lei și pot fi cumpărate de la biroul de organizări evenimente, la casieria teatrului și online, prin platforma biletmaster.ro accesibilă și prin intermediul paginii noastre www.tam.ro.

Teatrul Andrei Mureşanu

– Biroul de presă –

 

Publicitate
banner we radio