Ştiri locale

Femeie din Vâlcele reținută de polițiștii brașoveni după ce a tâlhărit un bărbat

O femeie în vârstă de 31 de ani din comuna Vâlcele a fost reținută de polițiștii brașoveni după ce ar fi tâlhărit un bărbat din municipiul Brașov care i-a refuzat serviciile sexuale. Potrivit IPJ Brașov, fapta s-a petrecut vineri seara, victima fiind abordată de covăsneancă în zona Gării Brașov, sub pretextul oferirii de servicii sexuale.

Întrucât bărbatul a refuzat, femeia l-a urmărit, l-a lovit cu pumnii și i-a sustras o sumă de bani.

Publicitate

„La data de 2 iunie, în jurul orei 23:00, polițiștii au fost alertați de către o persoană de sex masculin cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe bulevardul Gării din municipiul Brașov, a fost victima infracțiunii de tâlhărie. Cercetările au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, o femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna Vâlcele, județul Covasna, precum și la stabilirea modalității de comitere a faptei. Astfel, aceasta ar fi abordat mai întâi victima în zona Gării Brașov, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, pe care bărbatul însă le-a refuzat, după care l-a urmărit pe acesta până în zona unei stații PECO, unde l-a lovit cu pumnii și i-a sustras suma de aproximativ 200 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

În cursul zilei de luni, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a femeii bănuite de comiterea faptei și introducerea în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio