Ştiri locale

Femeie din Lemnia omorâtă cu o rangă metalică; ucigaşul – la a doua crimă!

Un bărbat din judeţul Covasna a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a ucis o femeie din localitatea Lemnia, acesta mai având la activ o condamnare pentru crimă.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de le lângă Tribunalul Covasna, femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost omorâtă în după-amiaza zilei de 19 octombrie a.c. la locuinţa ei, fiind lovită cu o rangă metalică.

„Inculpatul o cunoştea pe victimă, oferind de mai multe ori acesteia şi concubinului ei ajutor materializat în diferite produse alimentare şi nealimentare şi uneori în sume de bani acordate victimei. Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Demeter Attila a exercitat acte de violenţă grave şi repetate asupra victimei, folosind o bară metalică. Loviturile, aplicate în zona capului, au cauzat victimei leziuni grave care au condus la deces, aceasta fiind găsită decedată de concubinul său, în jurul orei 17.00, când acesta a revenit împreună cu copilul lor minor, la domiciliul comun”, se arată în comunicatul de presă.

Cercetările au reliefat că în anul 2004 inculpatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru săvârşirea altei infracţiuni de omor, fiind eliberat condiţionat în 2014.

„Procurii Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au dispus la data de 21 octombrie a.c. punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Demeter Attila sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu reţinerea stării de recidivă, faţă de inculpat fiind incidentă agravanta constând în săvârşirea faptei de către o persoană care a mai comis anterior un omor. (…) Inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile”, se mai menţionează în comunicat.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio