Ştiri locale

Femeie din județul Covasna arestată pentru furt dintr-un magazin din Brașov

O femeie în vârstă de 32 de ani din județul Covasna a petrecut o noapte în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brașov după ce, în cursul zilei de luni, ajutată de un bărbat cu 6 ani mai în vârstă, ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Brașov.

Polițiștii au recuperat în totalitate prejudiciul în valoare de 500 de lei. Atât femeia, cât și bărbatul, originar din județul Brașov, au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați penal pentru furt.

Publicitate

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că la data de 26 septembrie 2022, în jurul orei 14:15, două persoane ar fi pătruns într-o societate comercială din municipiul Brașov, în timpul programului de funcționare, iar din interiorul acesteia ar fi sustras mai multe bunuri trecând de linia caselor de marcat, fără a achita contravaloarea acestora (…) Polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, acestea fiind o femeie în vârstă de 32 ani din județul Covasna și un bărbat în vârstă de 38 ani din județul Brașov, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms. de poliție Alina-Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

(Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio