Ştiri locale

Femeie din Covasna, depistată în trafic în timp ce transporta 1.000 de litri de alcool fără documente legale

O femeie din judeţul Covasna a fost depistată în trafic de poliţiştii din Mureş în timp ce transporta 1.000 de litri de alcool fără documente legale, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„La data de 28 septembrie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au oprit pentru control, pe strada Consiliul Europei din municipiul Sighişoara, un autoturism condus de o femeie de 36 de ani, din judeţul Covasna. În urma verificărilor efectuate, în autoturismul cu care se deplasa femeia au fost descoperiţi 1.000 de litri de alcool, transportat în recipiente de plastic fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale. Din cercetări a reieşit că alcoolul, fără documente de provenienţă, ar fi fost încărcat în autoturism în judeţul Bistriţa-Năsăud pentru a fi livrat în judeţul Braşov. Întreaga cantitate de alcool a fost ridicat în vederea confiscării, iar autoturismul a fost pus sub sechestru asigurator”, se precizează în comunicatul de presă.

Publicitate

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

Aceeaşi sursă menţionează că în cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 40 litri alcool etilic, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio