Info Trafic

Femeie accidentată la Târgu Secuiesc în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni

În data de 1 iulie, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc la intersecția străzilor Gării și Fabricilor, din municipiul Târgu Secuiesc.

Din verificările efectuate de polițiști a reieşit că un bărbat de 52 de ani a condus un autoturism pe raza municipiului Tîrgu Secuiesc, înspre strada 1 Decembrie 1918. La intersecția străzilor Gării şi Fabricilor, acesta a acroșat o femeie de 61 de ani care se angajase în traversarea străzii Fabricilor, pe trecerea pentru pietoni.

După eveniment, șoferul a mutat autoturismul, modificând astfel locul accidentului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu a indicat consumul de băuturi alcoolice. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal în care cercetările vor fi continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio