Info Trafic, Ştiri locale

Femeie accidentată grav pe Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe. Şoferul a părăsit locul faptei!

Sâmbătă seară, în jurul orei 21:20, pe str. Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane. O femeie în vârstă de 46 de ani care se deplasa pe marginea părții carosabile a străzii Lunca Oltului a fost acroșată de un autoturism, iar șoferul a părăsit locul faptei. Femeia a fost transportată la spital, aceasta suferind răni grave în urma acestui eveniment.

Polițiștii au pornit imediat investigațiile în acest caz și, în mai puțin de o oră, l-au identificat pe cel care a condus autoturismul în persoana unui bărbat în vârstă de 37 de ani din Sfântu Gheorghe. În urma verificărilor oamenii legii au constatat că autoturismul în cauză figura ca fiind radiat din circulație, pe autovehicul fiind montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. Totodată s-a stabilit că bărbatul nu posedă nici permis de conducere.

În cauză s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare și conducere fără permis.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio