Ştiri locale

Federaţia Organizaţiilor Civile premiază „ONG-ul anului”

Federaţia Organizaţiilor Civile din judeţul Covasna (CIVEK) a lansat marţi concursul „ONG-ul anului”, propunându-şi să premieze cele mai bune programe şi proiecte derulate anul trecut în judeţ, dar şi să recompenseze, în acest fel, oamenii din spatele organizaţiilor nonguvernamentale care s-au implicat în viaţa comunităţii.

„Premiul, fondat în anul 2013, are ca obiectiv recunoaşterea publică a organizaţiilor civile, cu accent pe aportul adus de către ONG-uri la dezvoltarea valorilor comunitare. Premiul constă într-o diplomă şi un voucher în valoare de 1000 lei, pe care organizaţia câştigătoare poate să îl valorifice pentru servicii tipografice, în vederea realizării materialelor de PR”, se arată într-un comunicat de presă.

Fiecare ONG se poate înscrie în concurs cu un singur program/proiect derulat anul trecut, până pe data de 28 februarie a.c. Rezultatele vor fi făcute publice pe 20 martie, iar gala de premiere va avea loc pe 22 martie a.c.

Câştigătorii ediţiilor precedente au fost Fundaţia Comunitară Covasna pentru programul Carduri comunitare, în anul 2013, Asociaţia Tinerilor Maghiari din Transilvania (EMI) pentru un proiect de protejare şi promovare a limbii maghiare în spaţiile publice în 2014, Teatrul independent „Osonó” din Sfântu Gheorghe, în 2015, pentru întreaga activitate desfăşurată timp de peste două decenii şi Asociatia Zöld Nap (Soare Verde), în 2016, pentru amenajarea unui spaţiu instructiv-educativ şi de recreere în municipiul Târgu Secuiesc.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio