Ştiri

Facebook introduce 6 noi semne pe lângă LIKE! Ce vor vedea utilizatorii din întreaga lume

Cativa useri selectati de reteaua de socializare au avut deja acces la noua functie. Acum, ea este disponibila pentru toata lumea.

Mark Zuckerberg & Co. fac eforturi pentru a-i tine pe utilizatori cat mai mult pe site-ul retelei de socializare, iar asta inseamna adesea sa asculte si feedbackul primit. Compania vine acum cu poate cea mai importanta schimbare din istorie, adaugand emoticoane noi care pot fi folosite in acelasi mod in care utilizam butonul de Like.

Publicitate

Acest nou feature poarta numele Reactions, sau Reactii. Este, de fapt, o varianta a acelui buton de dislike despre care s-a tot vorbit.

Multi oameni au retineri in a da Like unei fotografii cu un copil bolnav de exemplu, desi si-ar dori sa-si arate simpatia fata de el.

Cele 6 emoticoane noi sunt: Love, Haha, Yay, Wow, Sad (suparat) si Angry (nervos)

Zuckerberg a anuntat anul trecut ca testeaza 6 noi inlocuitoare pentru butonul de Like. Nu toate au functionat, insa, pe masura asteptarilor. Potrivit unor surse, butonul Yay, care arata o fata cu obraji rosii, a fost scos pana la urma, pentru ca \”nu a fost inteles universal\”, potrivit unui purtator de cuvant al retelei de socializare.

Compania a ales cele 6 reactii dupa ce s-a consultat cu o echipa de sociologi. Acestia au analizat si felul in care oamenii reactioneaza la postari.

Reactiile vor fi folosite dand click pe butonul de Like si tinandu-l apasat. Acest lucru va face sa apara un meniu din care poti alege reactia dorita.

\"facebook

Publicitate
Publicitate
banner we radio