Accident Feldioara
Info Trafic, Ştiri

Explicatia accidentului oribil de la Feldioara. De ce a intrat TIR-ul in 3 masini care asteptau la semafor

Un accident infiorator petrecut vineri la Feldioara, in judetul Brasov, s-a incheiat tragic.

O femeie a murit iar un barbat a fost internat in spital dupa ce un TIR inmatriculat in Polonia a strivit pur si simplu masinile in care se aflau cei doi, si a azvarlit o a treia in sant. Se pare sa soferul autocamionului ar fi adormit la volan, si a transformat mastodontul intr-un tavalug mortal.

Publicitate

Scena gasita de salvatori pe DN 13, langa Feldioara, este cutremuratoare. Doua masini sunt strivite intre doua TIR-uri incarcate cu zeci de tone de marfuri.

Prinsa in ghemul de metal o femeie nevinovata n-a mai avut nicio sansa. La randul sau un barbat a fost preluat de ambulanta si dus la spital unde este in stare grava.

Accidentul a fost provocat de TIR-ul alb, al carui sofer de 56 de ani, un polonez, se pare ca ar fi adormit la volan si a intrat cu viteza in cele trei masini care se aflau in fata lui si in spatele TIR-ului albastru. Una dintre masini a fost azvarlita pe camp. Alte doua persoane au fost si ele ranite.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa afle cauza exacta a accidentului. Soferul vinovat are dosar penal pentru ucidere din culpa.

Publicitate
Publicitate
banner we radio