Ştiri locale

Evidența claselor din judeţ cu activitatea suspendată, actualizată şi postată zilnic

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna a publicat pe site-ul oficial situația unităților de învățământ din județ în care există clase cu activitatea față în față suspendată, din cauza unor cazuri de Covid-19 în rândul elevilor sau cadrelor didactice.

Potrivit IȘJ Covasna, până în data de 5 martie, clasa I A de la Școala Gimnazială „Váradi József”, clasa a IV-a B de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” și clasa pregătitoare R de la Liceul Teologic Reformat din Sfântu Gheorghe se află în scenariul roșu, după ce un elev, respectiv două cadre didactice s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Publicitate

De asemenea, grupa mijlocie de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 din Târgu Secuiesc se află în scenariul roșu până în data de 3 martie, iar elevii clasei I B de la Școala Primară „George Coșbuc” din Zagon vor desfășura ore exclusiv online până în data de 2 martie, după ce două cadre didactice au fost diagnosticate pozitiv cu Covid-19.

Inspectorul școlar general Kiss Imre a transmis că datele, care pot fi verificate AICI, vor fi actualizate zilnic până la ora 16:30.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio