Sport, Ştiri locale

Eugen Neagoe (Sepsi OSK): „Ne batem pentru locul 4 în play-off şi avem şanse reale”

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se luptă pentru locul 4 în play-off-ul Ligii I de fotbal, având şanse reale să atingă acest obiectiv, a declarat antrenorul echipei Eugen Neagoe, într-o conferinţă de presă.

„Chiar dacă nu am început bine acest play-off, după cum ştiţi sunt cele mai bune echipe din campionat, ne bucurăm că facem parte din play-off, că am reuşit după un an foarte bun acest lucru. Aşa cum am mai spus, nu vreau să ne oprim doar aici, îmi doresc foarte mult, şi eu şi jucătorii, să urcăm în clasament. Nu suntem departe, suntem la trei puncte de locul patru, dacă vom reuşi să câştigăm luni cu Viitorul atunci avem şanse să ne batem la locul patru. Este foarte greu mai sus, pentru că primele trei echipe s-au desprins, cele trei din faţă se vor bate la campionat. (…) Băieţii au fost motivaţi întotdeauna, ne-am dorit să ajungem în play-off şi, cred eu, că este o performanţă extraordinară pentru echipa noastră, pentru oraşul nostru şi pentru suporteri. Ştim unde ne aflăm, jucăm cu cele mai bune echipe din România şi, cred eu, că am demonstrat în decursul acestui campionat că ne putem bate cu orice echipă cu şanse reale de a câştiga şi s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Eugen Neagoe.

Pentru meciul de luni, care se va disputa pe stadionul din Sfântu Gheorghe începând cu ora 20:30, Sepsi OSK nu se va putea baza pe Simonovski şi Khamis.

„Venim după această perioadă de două săptămâni în care nu am avut joc, dar ne-am pregătit, zic eu, destul de bine cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie, pentru că patru au fost plecaţi la echipa naţională, plus încă cei care au fost cu probleme medicale. Din păcate nu am reuşit să îi recuperăm pe Simonovski şi Khamis. Vom vedea zilele următoare problemele pe care le mai au Sato şi Gabi Vaşvari, care, sper eu, ca până la ora jocului să fie sănătoşi, să ne putem baza pe ei, pentru că avem mare nevoie de toţi jucătorii. Am spus întotdeauna că nu avem un lot foarte mare numeric, dar întotdeauna am avut încredere în jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Chiar dacă întâlnim o echipă foarte bună, o echipă valoroasă, eu cred că ne putem ridica la nivelul lor. Am demonstrat asta în campionatul regulat, în cele două jocuri pe care le-am avut contra Viitorului nu am pierdut, am câştigat la ei şi am făcut egal la noi. Bineînţeles, cu atât mai mult cu cât jucăm în faţa suporterilor noştri, ne dorim să facem un joc bun şi să câştigăm”, a mai spus Eugen Neagoe.

(Agerpres)