Sport

Eugen Neagoe (Sepsi OSK): „Meciul cu CFR nu va fi uşor, dar ne vom juca şansa”

 

Noul antrenor al echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat vineri, înaintea deplasării la Cluj, că meciul cu CFR nu va fi unul uşor, dar formaţia sa îşi va „juca şansa”, deoarece are nevoie de puncte.

„Ne aflăm în faţa unui joc foarte greu şi foarte important atât pentru noi cât şi pentru CFR. Ei sunt în acest moment pe primul loc, sunt o echipă puternică, cu jucători valoroşi, un antrenor valoros, dar asta nu înseamnă că vom merge doar la plimbare la Cluj. Cred că băieţii sunt conştienţi de importanţa jocului şi de situaţia mai puţin plăcută în care suntem acum. Chiar avem nevoie de puncte şi băieţii sunt conştienţi de acest lucru. Pot să spun că s-au pregătit bine în această perioadă. Sper ca la jocul de luni seara toţi să fie apţi din punct de vedere fizic, mai puţin Grecu care este accidentat şi nu va face deplasarea. Normal că cei de la CFR sunt favoriţi, asta o arată şi clasamentul, dar şi valoarea lotului, însă, aşa cum am spus, fotbalul se joacă 11 contra 11 şi nu avem nimic de pierdut, decât de câştigat la acest joc. Nu ne va fi uşor, dar ne vom juca şansa”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, despre noi transferuri la Sepsi OSK se va putea vorbi doar după ultimele patru meciuri din acest an.

Neagoe a debutat în etapa trecută ca antrenor al echipei Sepsi, în remiza de acasă cu Gaz Metan Mediaş (0-0).

Fundaşul Sebastian Ghinga, care revine pe teren după o accidentare, a declarat că după meciul cu CFR urmează un alt meci greu pentru echipa din Sfântu Gheorghe, cel cu Dinamo.

„Îi vom trata cu respect, dar respectul nu se va transforma în teamă”, a spus Sebastian Ghinga.

Conducerea Clubului Sepsi OSK a anunţat vineri că meciurile cu Dinamo Bucureşti (4 decembrie) şi CSM Politehnica Iaşi (11 decembrie) nu se vor disputa pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe, deoarece nu va putea obţine la timp toate avizele necesare omologării.

„Am făcut tot posibilul ca în cel mai scurt timp Sepsi OSK să-şi poată disputa meciurile de acasă pe stadionul din Sfântu Gheorghe, dar sunt lucruri care nu depind doar de noi. Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor pentru sprijin, înţelegere şi răbdare”, a afirmat conducerea grupării.

Meciul CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 19-a a Ligii I, va avea loc luni pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, de la ora 20,45.

(Agerpres)

 

Publicitate
banner we radio