Sport, Ştiri locale, Video

Eugen Neagoe (Sepsi OSK): „Avem cea mai bună defensivă din ţară”

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat că o victorie în meciul de vineri cu FC Voluntari va propulsa echipa sa pe primul loc în campionat.

„Suntem în faţa unui joc foarte important, probabil cel mai important joc pentru noi până în acest moment, deoarece dacă reuşim vineri seară să câştigăm şi să acumulăm cele trei puncte vom fi pe primul loc cel puţin două zile şi ar fi un lucru formidabil pentru noi toţi, pentru echipă, pentru jucători, pentru club, pentru suporteri, care cu siguranţă ne vor susţine în număr foarte mare şi mi-aş dori să fie stadionul plin. (…) Sincer aceşti băieţi merită să fie susţinuţi şi au demonstrat şi în campionatul trecut şi în acest început de campionat că sunt jucători valoroşi, că formăm o echipă puternică şi, aşa cum am mai spus de foarte multe ori, suntem foarte greu de învins. Suntem cea mai bună defensivă din ţară în acest moment şi aşa vreau să rămânem”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Publicitate

Acesta a mai spus că Sepsi nu are probleme de lot, toţi jucătorii fiind apţi pentru meciul de vineri seară.

Întrebat care este secretul succesului echipei sale, devenită revelaţia campionatului, antrenorul alb-roşilor a răspuns: „Este foarte simplu, am fost foarte inspiraţi în transferurile pe care le-am făcut în această vară”.

Meciul dintre Sepsi OSK şi FC Voluntari, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I de fotbal, se va disputa vineri seară, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

(Agerpres)

Vezi AICI video integral cu conferinţa de presă de joi de la sediul Sepsi OSK.

Publicitate
Publicitate
banner we radio