Sport, Ştiri locale

Eugen Neagoe, optimist la început de an. Antrenorul Sepsi OSK speră la calificarea în play-off

Antrenorul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat miercuri că este mulţumit de lot şi de prestaţia elevilor săi, menţionând că obiectivul principal este calificarea în play-off-ul Ligii I de fotbal.

Acesta a precizat, în cadrul primei conferinţe de presă din acest an, că echipa se va mai întări în perioada imediat următoare cu încă trei jucători.

Publicitate

„Cred că în acest moment lotul nostru nu necesită schimbări majore.  Am dovedit în cele 21 de etape că formăm un grup foarte bun, o echipă solidă. Dacă reușim să aducem și cei trei jucători pe care îi dorim, atunci vom fi și mai puternici decât am fost până în acest moment”, a declarat Eugen Neagoe.

Tehnicianul Sepsi OSK a adăugat că echipa va pleca joi într-un cantonament de două săptămâni în Antalya, pentru a se pregăti pentru cele cinci meciuri rămase din sezonul regulat, primul dintre acestea urmând să fie disputat pe 3 februarie cu FC Voluntari.

„Vom trata fiecare joc cu mare responsabilitate, vom încerca la fiecare joc să scoatem maximum. Ne dorim să nu pierdem niciun joc, dacă va fi posibil, să câștigăm cât mai multe puncte şi să rămânem în play-off. Desigur, ne așteaptă în continuare o muncă destul de grea”, a mai spus Eugen Neagoe.

Directorul sportiv al Sepsi OSK, Bokor Janos, a precizat că Birahima Tandia şi-a prelungit contractul şi va rămâne în continuare în echipă, iar recent a fost adus un nou mijlocaș,  Nicolae Carnat, în vârstă de 20 de ani, care a evoluat la Dunărea Călărași şi a semnat un contract pe trei ani cu clubul din Sfântu Gheorghe.

Bokor a mai precizat că prin aducerea altor trei jucători se doreşte întărirea liniei de mijloc şi a atacului.

„După cum știți avem cele cinci meciuri foarte grele care ne așteaptă. Eu spun și cred că echipa pe care o avem o să aibă un cuvânt greu de spus în campionatele viitoare”, a mai spus acesta.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio