Ştiri

Elton John: „Renunţ la muzică pentru copiii mei”

Cu o carieră impresionantă şi cu o avere şi mai şi, cântăreţul britanic Elton John, 67 de ani, a anunţat recent că renunţă la muzică pentru a se concentra asupra familiei sale: soţul, David Furnish, şi cei doi fii ai lor, Zachary şi Elijah.

Elton John a mai avut două tentative de a renunţa la muzică, însă abia acum susţine că şi-a dat seama că familia e cea mai importantă.

\”Renunţ la muzică pentru copii. Nu mi-e greu. Am realizat tot ce mi-am dorit”, a spus recent starul.

Are o avere de 300.000.000 $

Căsătorit cu iubitul lui, David Furnish (51 de ani), din 2005, când parteneriatul civil între persoane de acelaşi sex a devenit legal în Marea Britanie, cei doi au plătit cu bani grei mamesurogat pentru a le aduce pe lume doi fii.

Astfel, în decembrie 2010 s-a născut Zachary, iar anul trecut, în ianuarie, Elijah. Cu o avere de 300 de milioane de dolari, Elton John nu mai aleargă pe la concerte, în ultimul an fiind mai preocupat să se relaxeze alături de băieţii lui şi să călătorească prin lume.

De altfel, declaraţia cu privire la faptul că iese la pensie a fost făcută recent, la Saint Tropez, unde controversatul star leneveşte la plajă toată ziua cu fiii lui şi cu soţul.

Publicitate
banner we radio