Ştiri locale

Elevii covăsneni cu cele mai mari note la bacalaureat, premiaţi de Ziua Imnului Naţional

Trei elevi din judeţul Covasna, care au obţinut cele mai mari note la examenul de bacalaureat din acest an, au fost premiaţi vineri de către conducerea Garnizoanei Militare din Sfântu Gheorghe, în cadrul ceremoniei prilejuite de sărbătorirea Zilei Imnului Naţional.

Toţi cei trei adolescenţi, Andreea Maria Dîrstariu, care a obţinut 10 la bacalaureat, Maria Delia Niţu – media 9,96 şi David Ioan Stoica – media 9,93, au absolvit Liceul Teoretic „Mirea Eliade” din Întorsura Buzăului.

Comandantul Garnizoanei, lt.col. Dorin Neagu, a declarat, în cadrul ceremoniei organizate în faţa grupului statuar Mihai Viteazul din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, că România a avut şi are valori şi că trebuie să le apreciem efortul şi să ne mândrim cu acestea.

„Poporul nostru, societatea noastră a avut şi are multe valori, valori pe care le-am apreciat mai mult sau mai puţin. Poate pe unii i-am apreciat doar după ce nu au mai fost printre noi. Cred că este foarte important ca oamenii valoroşi, ca valorile naţiei să fie apreciate de noi toţi şi ca ei să simtă lucrul acesta, să ştie că sunt apreciaţi (…) E o muncă extraordinară în spatele acestor note, iar copiii aceştia merită aprecierile noastre. Sper ca într-o zi astfel de oameni să conducă aceste locuri, să conducă ţara aceasta, să conducă lumea asta, pentru că de astfel de oameni avem nevoie”, a spus lt. col. Dorin Neagu.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio