Ştiri locale

Elevii claselor a VIII-a din județ, invitați la „Săptămâna aventurii educaționale” derulată de Liceul „Constantin Brâncuși”

Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe îi invită pe elevii claselor a VIII-a să participe la „Săptămâna aventurii educaționale”, pentru a explora oferta unității de învățământ pentru anul școlar 2024-2025.

Evenimentul va avea loc pe 24 și 25 aprilie, între orele 9:00 și 13:00, și va cuprinde activități și evenimente organizate cu ocazia Săptămânii Meseriilor și Săptămânii Verzi. Elevii vor avea ocazia să participe la demonstrații practice, prezentări ale specializărilor liceului, discuții cu profesorii și elevii, iar reprezentanții unității de învățământ promit și surprize.

„Este o ocazie unică de a explora lumea noastră educațională și de a descoperi ce oferim pentru anul școlar 2024-2025. În aceste două zile pline de energie și entuziasm, vă așteaptă diverse activități și evenimente speciale, (…) veți avea șansa să participați la demonstrații practice, prezentări ale specializărilor noastre, discuții cu profesori și elevi, precum și alte surprize pregătite special pentru voi (…) Vă încurajăm să veniți alături de părinți sau diriginți și să vă alăturați nouă în aceste zile speciale. Echipa noastră va fi disponibilă pentru a vă răspunde la orice întrebări aveți și pentru a vă oferi o experiență completă a ceea ce înseamnă să fii elev la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă ghidăm în călătoria voastră educațională!”, transmit reprezentanții unității de învățământ.

Pentru anul școlar 2024-2025, la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” au fost aprobate două clase de învățământ profesional cu specializările Bucătar/Ospătar, respectiv Cofetar/Frizerie-Coafură-Manichiură, și o clasă a IX-a liceu zi cu specializarea Tehnician în activități de comerț.

De asemenea, la seral vor fi disponibile o clasă a IX-a liceu cu specializarea Tehnician în turism și o clasă a XI-a seral cu specializarea Tehnician în activități economice (contabilitate), iar la nivelul postliceal, elevii vor putea opta pentru specializarea Tehnician nutriționist.

„Săptămâna aventurii educaționale” va avea loc la sediul din Sfântu Gheorghe al Liceului, str. Piața Libertății, nr. 11.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio