Ştiri locale

Echipamente noi pentru dezinfecție la societățile care colectează deșeuri în Covasna

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) de la Leț și operatorii din județ care se ocupă de colectarea deșeurilor au de curând echipament nou pentru dezinfectare.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Management al Deşeurilor în Judeţul Covasna (ADI SIMD), se precizează că echipamentul a fost achiziționat în scopul menținerii siguranței angajaților și locuitorilor în timpul epidemiei de coronavirus.

„În aceste momente dificile, cel mai important obiectiv al ADI SIMD este de a menține buna gestionare a deșeurilor în județ și de a face tot posibilul pentru menținerea siguranței angajaților și locuitorilor în timpul epidemiei de coronavirus. De aceea, am achiziționat un echipament de dezinfectare, pe care le-am pus la dispoziția operatorului de la CMID Leț și a societăților din județ de colectare a deșeurilor, astfel încât să poată dezinfecta corespunzător acolo unde acest lucru este necesar”, scriu reprezentanții ADI-SIMD.

Colectarea selective a deșeurilor se face ca până acum, iar în cazul persoanelor aflate în izolare la domiciliu, deșeurile sunt colectate de către o companie specializată în acest scop.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio