Ştiri locale

Echipa organizatoare a Zilelor Sfântu Gheorghe caută practicanţi

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează şi anul acesta Zilele Sfântu Gheorghe – unul din cele mai mari evenimente culturale şi artistice din Bazinul Carpatic. Evenimentul va  avea loc în perioada 16-24 aprilie.

Echipa organizatoare a festivalului Zilele Sfântu Gheorghe doreşte şi în acest an să-şi lărgească echipa biroului de organizare, iar pentru acest lucru aşteptăm tineri care cunosc viaţa culturală, lumea teatrală şi muzicală, şi care ar dori să participe la organizare alături de o echipă dinamică. Cautăm tineri în domeniul: jurnalism; PR; organizare; design.

Tot ce trebuie să faci, este să trimiţi până la data de 1 aprilie, pe adresa de e-mail varosimazs@sepsi.ro un CV cu mențiunea domeniului la care vrei să participi.

Ceea ce oferim noi: cazare şi masă, dezvoltare profesională, o incursiune în organizarea de evenimente, zile foarte bogate în evenimente, o atmosferă de neuitat şi o echipă profesionistă.

Cei care vor fi aleşi vor lucra cot la cot cu organizatorii noştri, au posibilitatea să se întâlnească cu artiştii care vor urca pe scenă, şi pot participa la viaţa activă a biroului de presă.

Vino alături de noi, să organizăm împreună Zilele Sfântu Gheorghe!

(Biroul de Imagine al Primariei)

Vezi >>> AICI <<< cine va concerta pe scena principala a editiei din acest an a Zilelor Sfantu Gheorghe!

Publicitate
banner we radio