Ştiri locale

Dulányi-Balogh Szilárd a fost ales președinte al USR-PLUS Covasna

Subprefectul județului Covasna, Dulányi-Balogh Szilárd, a fost ales în funcția de președinte al organizației județene USR PLUS pentru următorii 4 ani, în urma alegerilor interne care au avut loc în data de 19 iunie.

Într-o postare pe Facebook, acesta a precizat că printre obiectivele sale principale în noul mandat se numără extinderea organizației în județul Covasna și depășirea rezultatelor obținute în perioada scursă de la Alegerile locale și parlamentare.

Publicitate

„Vreau să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată; în ultimii ani m-am obișnuit cu această responsabilitate și cum am făcut și până acum, pun pe primul loc munca în echipă, pentru că am avut și am încredere în inteligența colectivă a echipei de conducere USR PLUS Covasna. Țelul rămâne stabilit: continuarea eforturilor de extindere în județ – respectând criteriile draconice de admitere, să rămânem fideli principiilor USR PLUS în încercarea de a performa în funcțiile alese și numite pe care organizația noastră le-a câștigat; depășirea rezultatelor obținute de organizație la Alegerile locale și parlamentare, reiterând condițiile autoimpuse și care au caracter ultimativ, în ceea ce mă privește”, a scris Dulányi-Balogh Szilárd.

Potrivit acestuia, echipa de conducere a Biroului județean USR PLUS este formată din Radu Matei, Sima Gabriel, Pál Tibor Attila, Tiucă Aurora, Izsák Arnold Róbert, Kővér Ovidiu, Dîrstar Adrian, Marin Bogdan, Dulányi Szidónia, Grigore Marius, Banu Ion și Manea Sebastian.

Mesaj adresat celorlalte partide

Acesta a avut un mesaj și pentru celelalte partide, cărora le-a transmis că ar trebui să își concentreze eforturile pentru a convinge electoratul, și nu pentru a se implica „în viața unei organizații județene tinere”.  

„Vreau să transmit un mesaj public către cei care anul acesta, interferând în viața internă a organizației, au încercat să schimbe cursul organizației noastre; mesajul este adresat competitorilor noștri electorali, exceptând partidul dominant din județ, ar fi bine să se concentreze pe eforturile lor de a convinge electoratul județean, în loc să se implice în viața unei organizații județene tinere. De la bun început, de când am intrat în politică, mi-am impus să NU fac politică bazată pe etnicitate ci pe valori și principii, corectitudine, pragmatism, competență, domnia legii. Acest drum îl voi urma și în continuare, o să încercăm să ne servim comunitatea cât de bine putem, fără a ține cont de alte lucruri sau de alte persoane care încearcă să ridice tot felul de obstacole în calea noastră”, a mai scris președintele ales al organizației județene a noului partid USR-PLUS, format din unirea USR şi PLUS.

Dulányi-Balogh Szilárd a intrat în politică în 2019, fiind  ales în fruntea USR Covasna pentru un mandat de doi ani.

În luna martie a acestui an a fost numit și subprefect al județului Covasna.  

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio