Sport, Ştiri locale

Două tricouri ale căpitanului Sepsi-SIC, scoase la licitaţie în scop caritabil

Două tricouri ale căpitanului echipei de baschet feminin Sepsi-SIC din Sfântu Gheorghe, Annemarie Gödri-Părău, au fost scoase la licitaţie, banii obţinuţi din vânzarea acestora urmând să fie donaţi în scop caritabil, pentru ajutorarea unei sportive din Ungaria.

Conducerea clubului a precizat că licitaţia se desfăşoară până pe 19 decembrie pe pagina de facebook Sepsi-SIC.

AICI puteţi licita pentru cele două tricouri.

„Sepsi-SIC scoate la licitaţie publică echipamentul alb din sezonul 2018-2019, precum şi echipamentul folosit la Naţionala României de căpitanul Annemarie Gödri-Părău. Banii adunaţi vor merge spre o cauză nobilă, pentru a ajuta la vindecarea jucătoarei Gereben Lívia de la Atomerőmű KSC Szekszárd. Livi are 20 de ani şi a fost diagnosticată în luna mai cu leucemie, formă acută mieloidă. A urmat trei tratamente de chimioterapie în ultimele luni şi un transplant de măduvă în octombrie. Livi aşteaptă acum acasă, în condiţii sterile, pentru o recuperare completă, care poate dura luni întregi. Licitaţia începe de la suma de 100 de lei. Puteţi licita până pe 19 decembrie în comentarii la această postare”, se arată în apelul distribuit pe pagina de socializare.

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, condusă de Annemarie Gödri-Părău, a câştigat în ultimii patru ani titlul de campioană a României şi este singura echipă de baschet feminin din ţară care joacă în EuroCup.

(Agerpres)

Publicitate