Info Trafic, Ştiri locale

Două persoane rănite grav într-un accident la Cernat

Duminică dimineață, în jurul orei 04:30, pe DN 11 la ieșire din localitatea Cernat spre Târgu Secuiesc, a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite grav.

Din cercetările efectuate de polițiștii sosiți la fața locului s-a stabilit că șoferul unui autoturism, care se deplasa către Târgu Secuiesc, a observat în ultimul moment o persoană întinsă pe carosabil și a virat la stânga pentru a evita impactul, intrând pe contrasens unde a lovit un tir care circula regulamentar. La câteva momente un alt ansamblu de vehicule, care circula dinspre Târgu Secuiesc, s-a răsturnat în șanț după ce șoferul a frânat brusc în încercarea de a evita coliziunea cu remorca autocamionului implicat, care rămăsese pe carosabil.

Publicitate

În urma acestui eveniment conducătorul autoturismului și un alt bărbat aflat în acesta au suferit răni grave, iar conducătorul tirului a fost rănit ușor. Șoferii au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În cazul pietonului, care a scăpat cu leziuni minore, testarea a relevat că avea o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Le recomandăm cetățenilor să consume alcool cu moderație și să evite să se deplaseze pe drumuri intens circulate atunci când se află sub influența băuturilor alcoolice. Dacă ieșiți în oraș cu prietenii, stabiliți cine este „de serviciu”, iar persoana respectivă se va asigura că ceilalți ajung în siguranță acasă.

Compartimentul Relații Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Publicitate
Publicitate
banner we radio