Info Trafic, Ştiri locale

Două minore au fost accidentate pe o trecere de pietoni din Sfântu Gheorghe

Două minore în vârstă de 16 ani, surori gemene, au fost accidentate marţi dimineaţă pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor 1 Decembrie 1918 cu Sporturilor, din Sfântu Gheorghe.

Din primele informaţii primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Marin, cele două au fost lovite de o şoferiţă în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Una dintre fete a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe cu răni uşoare.

Publicitate

Vinovată pentru producerea accidentului este şoferiţa care nu a acordat prioritate de trecere celor două fete pe trecerea de pietoni. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu atenție sporită și să reducă viteza în zona trecerilor pentru pietoni, iar pietonilor să nu traverseze decât după ce s-au asigurat temeinic înainte și numai dacă sunt convinși că și șoferii au înțeles intenția lor de a traversa.

Publicitate
Publicitate
banner we radio