Info Trafic

Dosar penal după o şicanare în trafic, pe un drum din judeţul Covasna

Poliţistii covăsneni au întocmit dosar penal pe numele unui şofer în vârstă de 31 de ani care ar fi şicanat şi ameninţat un alt participant la trafic.

Potrivit IPJ Covasna, incidentul s-a petrecut luni seara, în localitatea covăsneană Zălan. Bărbatul de 31 de ani care se afla la volanul unei autoutilitare a oprit autovehiculul în faţa unei maşini la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 43 de ani, iar între cei doi a izbucnit un conflict.

Publicitate

„În seara zilei de 13 decembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bodoc au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Zălan a avut loc un conflict între doi conducători auto. Din primele verificări efectuate reiese că un bărbat în vârstă de 31 de ani ar fi oprit autoutilitara pe care o conducea în fața unui autoturism, ar fi coborât din autovehicul și l-ar fi amenințat pe conducătorul autoturismului, un bărbat de 43 de ani. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.

Potrivit acestuia, poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio