Sport, Ştiri locale

Donaţii pentru copii la meciul Sepsi SIC – Artego de miercuri seară

Și în acest an, în preajma sărbătorilor de iarnă, Campioana României la baschet feminin, Sepsi-SIC Sfântu Gheroghe îi invită pe suporteri să vină cu cadouri la meci, acestea urmând să fie donate unor copii nevoiași.

Miercuri, 18 decembrie, de la ora 19:00, Sepsi-SIC primește vizita echipei poloneze Artego Bydgoszcz, în meciul tur din play-off-ul FIBA EuroCup Women. Cadourile adunate înaintea meciului vor ajunge la Căminul „Dévai Szent Ferenc” din Băile Tușnad.

„La fel ca anii trecuți, și anul acesta am dori să aducem o bucurie pentru copii. Rugăm toți iubitorii de baschet să participe la această acțiune caritabilă în beneficiul copiilor de la Căminul Asociației Dévai Szent Ferenc din Băile Tușnad. Aduceți bucurie în cutie! Luați o cutie și umpleți-o cu diferite cadouri (jucării, cărți, dulciuri, haine etc). După ce ați împachetat cutia, vă rugăm să treceți pe ea cui se adresează și pentru ce vârstă – ex. Băiat, 6 ani. Cadourile vor fi lăsate la intrarea în Arenă la locul special amenajat! Mulțumim pentru donații și cadouri”, au transmis reprezentanții Sepsi-SIC pe Facebook.

În luna decembrie a anului trecut, înaintea meciului de baschet din EuroCup Women împotriva turcoaicelor de la Orman Genclik, suporterii au donat sute de jucării din pluș, care mai apoi au ajuns la copiii din Centrul de zi Boldog Apor Vilmos din Covasna.

Tot în scop caritabil, reprezentanții echipei din Sfântu Gheorghe au anunțat luni că vor scoate la licitaţie două tricouri ale căpitanului Annemarie Gödri-Părău din sezonul 2018-2019, dintre care unul folosit la Naţionala României, suma strânsă urmând să fie donată pentru a ajuta la vindecarea jucătoarei Gereben Lívia (Atomerőmű KSC Szekszárd – Ungaria), în vârstă de 20 de ani, diagnosticată cu leucemie, formă acută mieloidă.

Aceștia au precizat că cei interesați vor putea licita pentru cele două tricouri până joi, 19 decembrie, pe pagina de Facebook a echipei, suma de pornire fiind 100 lei.  

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate