Ştiri locale

Doi tineri au fost arestaţi după ce au tâlhărit o bătrână din Vâlcele

La data de 20 aprilie 2016, Tribunalul Covasna a emis mandate de arestare prevntivă pe numele celor doi tineri care au tâlhărit o femeie la sfârşitul săptămânii trecute.

Vineri, 15 aprilie 2016, în jurul orei 23:45, poliţiştii din Vâlcele au fost sesizaţi printr-un apel telefonic prin numărul unic de urgenţă 112, de către o femeie în vârstă de 82 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, folosind acte de violenţă, i-au sustras o sumă de bani din locuinţă.

În urma sesizării, la faţa locului s-a deplasat o echipă, iar în urma cercetărilor efectuate făptaşii au fost identificaţi în persoana a doi tineri de 21 şi 23 de ani, unul localnic, celălalt din judeţul Braşov.

Poliţiştii au stabilit că cei doi, după ce au consumat băuturi alcoolice, s-au deplasat la locuinţa persoanei vătămate cu intenţia de a sustrage bani. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni corporale ce necesită 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În privinţa celor doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă, dispunându-se cercetarea lor sub control judiciar.

Ulterior, la data de 20 aprilie a.c., în urma judecării recursului formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Covasna.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliţie Nicoleta Marin

Publicitate
banner we radio