Info Trafic, Ştiri locale

Doi tineri au ajuns la Spital în comă după ce s-au răsturnat cu motocicleta

Marți, 2 august 2016, în jurul orei 22:30, pe Drumul Comunal dintre Breţcu şi Ojdula a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed). Astfel, conducătorul unei motociclete a pierdut controlul într-o curbă și a ieșit în afara carosabilului.

Publicitate

În urma acestui eveniment a rezultat rănirea gravă a doi tineri de 25 și 29 de ani din localitatea Mărtănuș, ambii fiind transportați la spital în stare comatoasă.

Din verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit că niciunul din cei doi tineri nu posedă permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul și pentru a stabili și cine a condus motocicleta.

Polițiștii le recomandă șoferilor să conducă cu prudență, să respecte regulile de circulație rutieră și să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile de trafic și de drum.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio