Ştiri locale

Doi tineri, atacaţi cu un cuţit la Sfântu Gheorghe

Joi seară, în jurul orei 23:30, Poliția Mun. Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 despre faptul că pe strada Váradi József s-a produs un scandal.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Covasna, care a aplanat conflictul, iar persoanele vătămate în urma agresiunii au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean din municpiu. În urma verificărilor întreprinse de echipajul de poliţie la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a stabilit faptul că în data de 19 octombrie 2017, în jurul orei 23:30, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 30 ani din Sfântu Gheorghe i-a agresat cu un obiect ascuțit pe doi tineri în vârstă de 17, respectiv 19 ani. Persoanele vătămate au fost examinate medical și diagnosticate cu leziuni minore, ce nu au necesitat internarea sau supravegherea medicală.

Publicitate

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193, al. 1, din CP.

Publicitate
banner we radio