Sport

Doi sportivi CSM Sfântu Gheorghe, aur şi argint la Campionatele Internaționale de atletism ale României

În weekend, la Cluj Arena a avut loc a 66-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de atletism ale României – „Iolanda Balaş Soter”, competiţie la care doi dintre sportivii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au cucerit primele locuri pe podium.

Sportiva Vasile Rut Cristina a devenit campioană internaţională, câştigând Cupa României Seniori, după ce a obţinut locul I (Aur) la proba 5.000 m, timp 17:06, iar atleta Vasile Daniela a obţinut locul II (Argint) la proba 3.000 m obstacole cu un timp de 11:16:87, devenind vicecampioană a României.

Publicitate

Aceasta din urmă s-a calificat şi va participa în perioada 15-18 iulie la Campionatul European U20 care se va desfasura la Talinn, Estonia.

Conducerea CSM Sfântu Gheorghe a transmis că în ceea ce priveşte secţia de Handbal, sportivul Odobeşteanu Silviu a fost selecţionat / convocat la echipa Naţională a României (Pregătirea Beach Handbal lot junior), iar în prezent se pregăteşte în staţiunea Venus, urmând să participe la Campionatul European de handbal Beach Varna din Bulgaria.

(Ioana Ardeleanu)

Foto arhiva

Publicitate
Publicitate
banner we radio