Info Trafic

Doi şoferi prinşi drogaţi la volan la Sfântu Gheorghe

Marţi seară, în timpul unei activități de monitorizare și control trafic derulată la Sfântu Gheorghe, poliţiştii rutieri au depistat doi şoferi în cazul cărora testarea a relevat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Primul caz a fost în jurul orei 18:00, când polițiștii rutieri au oprit un autotursim care circula pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Sfântu Gheorghe.

Bărbatul de 49 de ani care conducea autoturismul a fost testat cu aparatele din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Al doilea caz s-a petrecut în jurul orei 20:35, când polițiștii rutieri au oprit un autotursim care circula pe strada Lunca Oltului, din municipiul Sfântu Gheorghe.

Bărbatul de 45 de ani care conducea autoturismul a fost testat cu aparatele din dotare, iar în urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. IPJ Covasna menţionează că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbaţii fiind conduşi la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

S-a întocmit dosar penal în ambele cazuri, iar cercetările vor fi continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio