Ştiri locale

Doi elevi în comă alcoolică, scoşi pe targă de la un liceu din Sfântu Gheorghe

Trei elevi de la un liceu din municipiul Sfântu Gheorghe au ajuns luni în stare gravă la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, Andras-Nagy Robert, a declarat miercuri că doi dintre aceştia, în vârstă de 14, respectiv 16 ani, se aflau în coma alcoolică, iar al treilea, de 15 ani, a fost diagnosticat cu intoxicaţie alcoolică acută. Potrivit acestuia, minorii au ajuns la spital pe rând, fiind aduşi cu ambulanţele direct de la şcoală, iar după aplicarea tratamentului au fost externaţi.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna a declarat că va face o anchetă pentru a clarifica situaţia, respectiv dacă elevii au consumat băuturi alcoolice în incinta instituţiei de învăţământ sau în afara acesteia.

„Există anumite regulamente în care este clar specificat că în perimetrul şcolilor este interzis consumul de băuturi alcoolice. Acest caz trebuie investigat. Vom urmări şi noi evoluţia acestui caz”, a declarat inspectorul şcolar general Kiss Imre.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio