Ştiri locale

Doi covăsneni, prinşi după o urmărire ca în filme în judeţul Mureş

 

Poliţiştii mureşeni au reuşit să prindă doi bărbaţi din judeţul Covasna care încercau să scape de echipajele de poliţie aflate pe urmele lor, întrucât transportau ilegal o mie de litri de alcool, a anunţat, joi, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„În fapt, în noaptea de 15/16 noiembrie, cei doi se deplasau cu două autoturisme pe raza localităţii Bălăuşeri din judeţul Mureş şi nu au oprit la semnalele unui echipaj de poliţie aflat în trafic, continuându-şi deplasarea. Pentru prinderea acestora, a fost constituit un filtru rutier la intrarea în localitatea Sighişoara. Bărbaţii au reuşit să evite filtrul, s-au ascuns în localitatea Seleuş, unde au abandonat unul dintre autoturisme. Cei în cauză şi-au continuat deplasarea cu cel de al doilea autoturism, care a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie, pe raza localităţii Seleuş. În interiorul autoturismului abandonat şi în portbagajul acestuia, poliţiştii au descoperit 1.000 de litri ce pare a fi alcool, în flacoane de plastic de câte 2 litri, fără marcaj fiscal. Lichidul a fost confiscat şi urmează să fie expertizat, iar autoturismul în care a fost descoperit a fost pus sub sechestru asigurator”, a arătat IGPR, într-un comunicat de presă.

Publicitate

Poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş îi cercetează pe cei doi bărbaţi, ambii din judeţul Covasna, pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio