Ştiri locale

Doi bărbați din Sfântu Gheorghe, arestați de polițiștii brașoveni pentru furt calificat

Doi bărbați din Sfântu Gheroghe au fost arestați de polițiștii brașoveni, fiind cercetați pentru furt calificat, după ce vineri, în jurul orei 06:45, au fost prinși în flagrant, alături de un alt bărbat din satul brașovean Mercheașa, comuna Homorod, în timp ce sustrăgeau materiale feroase de pe fosta platformă industrială Rulmentul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms. Florentina Manolache, a transmis că cei doi bărbați din Sfântu Gheroghe sunt cunoscuți cu antecedente penale, în trecut fiind plasați sub control judiciar tot pentru furt.

Publicitate

„În data de 31 martie 2023, în jurul orei 06:45, un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov a surprins în flagrant trei persoane care sustrăgeau mai multe materiale feroase de pe fosta platformă industrială Rulmentul, pe care le-au încărcat într-un atelaj hipo. După prinderea autorilor, aceștia au fost conduși la unitatea de poliție, unde s-a stabilit că era vorba despre trei persoane de sex masculin, două dintre ele fiind din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, iar cea de-a treia din satul Mercheaşa, județul Brașov. Mai mult, primele două persoane sunt cunoscute cu antecedente penale, împotriva lor fiind dispusă anterior măsura controlului judiciar pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov. Cercetarile sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio