Ştiri locale

Doi adolescenţi au jefuit un magazin din Sfântu Gheorghe

La data de 28.03.2020, în jurul orei 07:00, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în noaptea de 27.03.2020-28.03.2020, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea gardului împrejmuitor, în curtea unui magazin din municipiu, după care forțând ușa de acces au pătruns în incinta magazinului de unde au sustras mai multe produse alimentare și sticle cu băuturi alcoolice.

În urma unor activități specifice, la data de 28 martie polițiștii au identificat doi tineri de 15 și 18 ani bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 29.03.2020 să fie prezentați organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, dispunerea reținerii pentru 24 de ore este o măsură reglementată de Codul de Procedură Penală, și nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio