Ştiri locale

DOCUMENTE. Formularele de înscriere pentru Bursele RGT România

Elevii cu rezultate deosebite la învăţătură, dar şi în activităţi extraşcolare, cum ar fi Artă sau Sport, se pot înscrie începând din 15 mai pentru una dintre cele 30 de burse acordate de Ready Garment Technology România în parteneriat cu Asociația Bobita din Târgu Secuiesc.

Numărul burselor a fost mărit faţă de ediţia de anul trecut, când 18 copii din judeţ au primit ajutor din partea companiei RGT.

Publicitate

Bursele vor fi acordate anul acesta la două categorii de rezultate: elevii din clasele I-XII pentru domeniul sportului sau artelor, de asemenea elevii din clasele V-XII pentru rezultate remarcabile școlare și extrașcolare (olimpiade, concursuri şcolare etc.).

Bursierii vor primi din partea RGT România o bursă lunară de 250 de lei timp de 10 luni (din septembrie 2017 până în iunie 2018).

Dosarul de înscriere trebuie trimis către Asociația „Bóbita”, la adresa poștală: Târgu Secuiesc, OP 1, CP 10. Dosarele pot fi depuse în perioada 15 mai – 15 iunie 2017, anunțarea câștigătorilor fiind programată pe 1 iulie 2017.

Documente:

– Formular de aplicare – Download AICI

– Acord al părinţilor – Download AICI

– Tabel rezultate – Download AICI

– Ghidul Programului în limba română – Download AICI

– Ghidul Programului în limba maghiară – Download AICI

– OPIS Documente anexate la Formularul de aplicare – Download AICI

Publicitate
banner we radio