Ştiri locale

DOCUMENT. Rata de incidenţă a coborât în Sfântu Gheorghe la 3,26 la mie

La solicitarea We Radio, conducerea DSP Covasna ne-a comunicat datele valabile pentru ziua de luni, 7 decembrie, privind rata incidenţei cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori cumulată în ultimele 14 zile în localităţile din judeţ.

După cum se poate vedea în tabelul de mai jos, în Sfântu Gheorghe rata de incidenţă a ajuns la 3,26 la mia de locuitori (3,65 cu tot cu focare), rezultată din cele 205 cazuri confirmate în oraş în ultimele 14 zile (230 de cazuri cu tot cu focare).

Publicitate

Comparativ cu situaţia din urmă cu o săptămână, observăm o scădere a ratei de incidenţă de la 4,8 la 3,26 la mie în Sfântu Gheorghe.

De asemenea, faţă de lunea trecută, când 14 localităţi din judeţ erau în scenariul roşu, acum numărul acestora a scăzut la 10.

La nivelul judeţului, conform DSP Covasna, rata de incidenţă era luni, 7 decembrie, de 1,89 la mia de locuitori, faţă de 2,85 la mie acum o săptămână.

Prezentăm mai jos tabelul cu situaţia din localităţile judeţului în care au fost semnalate cazuri de COVID-19 în ultimele 14 zile:

Publicitate
banner we radio