Sport, Ştiri locale

Doar două săptămâni rămase pentru înscrierea programelor la Zilele Sportive Sfântu Gheorghe

Organizațiile și asociațiile sportive mai au la dispoziție doar două săptămâni pentru a se înscrie cu programe la cea de a 15-a ediție a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe, eveniment care va avea loc în ultimul weekend al lunii septembrie (23-25 septembrie).

Cele peste 150 de programe sportive se vor derula în mai multe zone din Sfântu Gheorghe, dar locația principală de desfășurare a evenimentului va rămâne și în acest an centrul municipiului.

Publicitate

Organizatorii atrag atenția că termenul limită pentru înregistrarea și trimiterea formularelor este 15 august, iar cei care doresc să participe se pot înscrie pe adresa de e-mail: sepsisportnapok@gmail.com.

De asemenea, cei care doresc să participe pentru prima dată în calitate de organizator la cel mai mare eveniment sportiv din județul Covasna, pot solicita formularul de înregistrare la adresa de e-mail: sepsisportnapok@gmail.com, sau telefonic, la numărul: 0744 757 088.

Scopul programelor sportive, construite în jurul sloganului „Punem orașul în mișcare!”, este de a promova mișcarea, un mod de viață sănătos și, nu în ultimul rând, organizarea unui eveniment în aer liber unde cluburile și organizațiile sportive au șansa de a-și prezenta activitatea în fața publicului larg.

O noutate este aceea că din acest an atât participanții cât și o echipă independentă vor evalua calitatea, inovația programelor, precum și impactul avut asupra audienței. După încheierea evenimentului, pe baza feedback-ului primit, organizatorii își rezervă dreptul de a clasifica programele și de a le elimina din programul anului viitor pe cele care nu au fost corespunzătoare.

Ediția de anul trecut a Zilelor Sportive Sfântu Gheorghe a cuprins, printre altele, antrenamente în aer liber, ciclism și alergare de noapte, squash, fotbal, streetball, paradă de automobile retro, tur MTB, cursă de obstacole Spartan, simulator auto, șah, spectacole de dans, show de jonglerie cu foc, patinaj artistic, hochei şi alpinism artificial.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio