Ştiri locale

Doar câteva zile rămase pentru depunerea dosarelor de concurs la ISU Covasna

Au mai rămas mai puţin de două săptămâni pentru înscrierile la consursul pentru ocuparea celor 25 de posturi de soldaţi gradaţi profesionişti pe care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna le-a scos la concurs.

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, care îşi doresc să devină pompieri şi să lucreze într-un domeniu plin de provocări, mai au timp până în data de 15 august să completeze cererea de înscriere şi să trimită toate documente constitutive ale dosarului de recrutare la adresa de e-mail: concurs@isujcv.ro.

Publicitate

După validarea dosarelor de înscriere, pentru a putea fi declaraţi „admis” în urma concursului, aceştia vor avea de parcurs şi două probe eliminatorii (urcarea pe scară şi deplasarea printr-un subsol întunecos). Cei interesaţi pot afla ce presupune etapa de evaluare a performanţelor fizice şi cum trebuie parcurs corect traseul practiv aplicativ, AICI.

Detalii suplimentare despre documentele necesare, regulament şi examen, pot fi aflate accesând link-ul disponibil AICIsau apelând Serviciul Resurse Umane, la numerele de telefon: 0755 740 426 şi 0267 315 350, de luni până vineri, între orele 09:00-16:00.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio