Ştiri locale

Doar 6 pacienţi bolnavi de COVID-19 mai sunt internaţi la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe

Miercuri, la ora de referință 13:00, în Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe se află un număr total de 8 pacienţi suspecţi de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 4 cu vârste sub 9 ani. Alţi 6 pacienţi la care s-a identificat prezența coronavirusului în organism se află în prezent internaţi în secţiile unităţii medicale.

Dintre aceştia din urmă, 5 sunt tratați pe secția de Boli Infecțioase Covid-19, toţi fiind adulţi.  Starea acestora de sănătate este de la ușor simptomatică, spre moderată şi gravă.

Publicitate

La secţia de Terapie Intensivă se află în prezent 3 pacienți, dintre care un pacient suspect în stare critică; un pacient suspect, în stare critică şi intubat; respectiv un pacient cu Covid-19 în stare critică.

Niciunul dintre pacientii infectați care sunt în prezent tratați pe secțiile spitalului nu a primit vaccin anti-Covid-19.

În perioada 9 – 16 iunie 2021, orele 13:00, s-au externat un număr de 16 pacienți care anterior au fost diagnosticaţi cu Covid-19. Tot în această perioadă a fost înregistrat un deces asociat infecției cu virusul SARS-CoV-2, fiind vorba despre un paient în vârstă de 86 ani.  

Sursa: Comunicat de presă

Publicitate
Publicitate
banner we radio