Sport

Diószegi László, patron Sepsi OSK: „Mergem la Suceava cu gândul de a câştiga”

UPDATE! VIDEO cu golurile victoriei Sepsi OSK la Suceava scor 4-2 AICI.

______________________

UPDATE! Sepsi OSK câştigă la Suceava şi e din ce în ce mai aproape de Liga I. Detalii, clasament şi program AICI.

______________________

Publicitate

După ce runda trecută a stat şi a câştigat la „masa verde”, Sepsi OSK revine pe teren în acest weekend şi va avea un meci uşor în faţa Forestei Suceava, o echipă care are grave probleme financiare şi este la un pas de desfiinţare. Covăsnenii au în continuare un punct mai puţin decât UTA, însă şi un joc mai puţin disputat şi e favorită să se claseze la finalul sezonului pe locul 2, promovabil direct.

În ultimele patru etape, Sepsi OSK mai are de disputat meciuri cu Foresta Suceava (d), Dacia Unirea Brăila (a), Metalul Reşiţa (d) şi CS Mioveni (a), însă finanţatorul echipei, Diószegi László, crede că, în cazul unei victorii sâmbătă, la Suceava, echipa sa va fi pe jumătate ca şi promovată. Diószegi spune însă că nu îi aştepată un meci chiar aşa de uşor, fiindcă la Foresta au „apărut banii de undeva”, trimiţând astfel săgeţi către UTA, care i-ar fi motivat de jucătorii echipei moldovene.

„Mergem la Suceava cu gândul de a câştiga şi de a dobândi un avans bun. Ştim că Foresta Suceava s-a pregătit extraordinar de bine, de exemplu faţă de săptămâna trecută, când nu a făcut niciun antrenament şi s-au dus la Afumaţi în ultima zi. Acum a dat Dumnezeu că băieţii din Suceava au intrat în antrenament. Sunt nişte zvonuri, dar zvonuri adevărate, la Suceava au apărut banii de undeva că au reuşit să intre în cantonament. Nu e nicio problemă, noi toate meciurile le jucăm pe teren şi încercăm să venim cu valoarea”, a declarat Diószegi pentru „Observatorul de Covasna”.

„Dacă vom câştiga la Suceava, promovarea nu este asigurată, dar, cum se spune la noi, la secui, vom fi cu un picior în prima ligă. Dar numai cu un picior, mai e unul, acela înseamnă încă trei meciuri. Mai avem două meciuri acasă, cu Brăila şi Mioveni, foarte grele, iar duminica viitoare jucăm în deplasare cu Reşiţa, o partidă dificilă”, a mai spus conducătorul echipei din Sfântu Gheorghe.

„Batem Sepsi şi plecăm cu toţii acasă!”

De partea cealaltă, antrenorul Forestei, Bogdan Tudoreanu, declara zilele trecute că e convins că echipa sa va face un meci bun sâmbătă.

„Nu vrem să ne facem de râs. Avem programate patru antrenamente în această săptămână pentru că vrem să ne prezentăm cât mai bine la ora meciului de sâmbătă. Chiar dacă nu s-a rezolvat nimic în plan financiar, ne-am propus să respectăm competiţia. Nu vrem să influentăm în vreun fel negativ lupta pentru promovare, să fim arătaţi cu degetul de restul echipelor. Batem Sepsi şi plecăm cu toţii acasă!”, a declarat, pentru Gazeta SV, Tudoreanu, care, între timp, şi-a mai coafat discursul.

„Deşi vom întâlni un adversar puternic, care are obiectiv promovarea, îi putem pune cu siguranţă mari probleme. Sepsi nu va avea un meci uşor pe Areni, de unde nu a plecat încă nimeni cu toate cele trei puncte în retur. Asta şi ne-am propus: să nu pierdem pe teren propriu până la finalul sezonului. Vom juca fără presiune, iar cu ajutorul publicului sunt convins că vom scoate cel puţin un punct din meciul de sâmbătă”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, care, cu excepţia lui Semeghin, are restul lotului la dispoziţie.

Meciul dintre Foresta Suceava şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 35-a a Ligii 3, este programat sâmbăta, cu începere de la ora 11:30, pe stadionul Areni.

Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 1 şi de Dolce Sport.

Sursa: liga2.prosport.ro

Foto: Facebook / Sepsi OSK

Publicitate
Publicitate
banner we radio