Sport

AUDIO. Diószegi László neagă acuzaţiile unor jucători că sunt “terorizaţi” pentru a pleca de la Sepsi OSK

În presa centrală sportivă au apărut în ultimele zile mai multe articole în care jucătorul Mitra Szilárd de la Sepsi OSK acuză conducerea clubului din Sfântu Gheorghe că el şi alţi trei jucători (Marius Papsys, Sandu Iovu şi Ciprian Răduţoiu) sunt terorizaţi pentru a accepta rezilierea contractelor.

“Ne cheama la antrenamente cand e intuneric, pe ger, fac totul doar ca sa puna presiune, sa ne faca sa plecam” spune Mitra pentru Gazeta Sporturilor. Conform acestuia, propunerea clubului a fost sa li se plateasca salariile pe lunile noiembrie si decembrie, plus alte 2 salarii pentru a accepta rezilierea contractului. Trei dintre acestia castiga 1.000 de euro pe luna, in timp ce Papsys primeste 3.000 de euro pe luna.

Publicitate

“Pe lituanianul Papsys, care avea trecuta cazarea in contract, l-au mutat din oras, intr-un sat la vreo 10 de kilometri departare, la Arcus. Numai sa faca naveta, de doua ori pe zi, sa-l determine sa renunte. El are contract pana in 2020 si salariu mai mare, peste 3000 de euro pe luna. Nici semnal de mobil nu prea are acolo. Am auzit ca Sepsi vrea sa ii amendeze pe cei care nu vor sa rezilieze contractele, ca nu scot timpi buni la alergari. Pai cum sa alerge pe portiuni de gheata?!” a mai spus Mitra.

L-am contactat pe patronul echipei Sepsi OSK, Diószegi László, pentru a afla dacă acuzaţiile lui Mitra se confirmă. Diószegi s-a declarat trist şi dezamăgit de reacţia jucătorilor şi a negat acuzaţiile făcute de Mitra în presa centrală.

Ascultaţi mai jos discuţia pe care am avut-o cu Diószegi László despre scandalul apărut în presa centrală:

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio