Sport

Diószegi László după egalul de la Botoşani: „Așa nu mai merge! Dacă nu batem Hermannstadt, adio play-off!”

Preşedintele lui Sepsi OSK, Diószegi László, a declarat pentru ProSport că e total nemulțumit de jocul echipei sale și că va avea de urgență o discuție cu antrenorul Cristiano Bergodi și jucătorii săi. Sepsi nu a câștigat niciun meci oficial în acest an, iar după remiza de la Botoșani, scor 1-1, Diószegi a anunțat că va lua măsuri.

Patronul lui Sepsi a declarat că în cazul în care Sepsi nu va câștiga partida din etapa următoare cu Hermannstadt e posibil ca U Craiova 1948, chiar dacă se află acum la 5 puncte în spatele lui Sepsi, să depășească trupa lui Bergodi. Meciul cu Hermannstadt va avea loc sâmbătă, 25 februarie, de la ora 14:30 pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Finanțatorul a mai anunțat că nu are nicio explicație pentru faptul că Sepsi a ajuns să nu mai bată pe nimeni în Superliga, singura victorie înregistrată în ultimele săptămâni fiind doar cea la „masa verde” cu U Craiova 1948.

„FCU are un program mai ușor, iar noi nu mai jucăm nimic!”

Diószegi este convins că echipa sa va tremura serios pentru lupta de calificare în play-off dacă Bergodi nu reușește să redreseze cât mai repede situația.

„Sincer, eu unul chiar nu mai am nicio explicație. Nu am câștigat nici la Botoșani și nu am mai câștigat pe teren vreun meci în campionat cam de mult timp. Voi cere și eu explicații lui Bergodi și voi discuta și cu jucătorii pentru că așa nu mai merge. Dacă nu vom câștiga cu Hermannstadt, adio play-off chiar dacă avem acum cinci puncte avans față de FCU Craiova.

FCU este în formă mai bună ca noi, dar are și un program de meciuri până la final mai ușor ca al nostru. V-aș spune de ce jucăm prost în ultimul timp, dar nu știu ce să vă zic… Chiar nu știu să vă zic… Am mai spus, Bergodi are clauză în contract de prelungire automată dacă noi ajungem în play-off, dacă nu, atunci la vară își va încheia contractul și vom vedea ce vom discuta pe mai departe. Însă, până la vară noi trebuie să vedem ce naiba se întâmplă acum la echipă. Voi discuta cât mai repede cu Cristiano Bergodi și cu jucătorii, deoarece nu concep să nu câștigăm cu Hermannstadt. Acest meci este foarte impotant”, a spus Diószegi.

Foto: transindex.ro

Publicitate
banner we radio